Η WOODART έχοντας μία σταθερά ανοδική πορεία στη τέχνη του ξύλου, ιδρύθηκε το 2005 και είναι η συνέχεια μιας μεγάλης πορείας και εμπειρίας όπου ξεκίνησε από ένα παραδοσιακό εργαστήριο το 1982, φτάνοντας στο σήμερα και στην επέκταση της επιχειρησής μας σε ένα χώρο 1.000 τ.μ., στην Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, όπου δημιουργούνται παντός είδους ξύλινες κατασκευές, κουζίνες, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα μπάνιου, πόρτες, ειδικές κατασκευές κ.α.


Επίσης στην Έκθεση της εταιρίας μας, όπου βρίσκεται στη Παγασών 118 στο Βόλο, έχοντας ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό πώλησης και σχεδιασμού, μπορεί κανείς να βρεί :


Κλασσικά και μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, της Ιταλικής  εταιρίας GICINGUE, όπου εύκολα κανείς διακρίνει με μια ματιά την φινέτσα και την ποιότητα της Ιταλικής κουζίνας.

Πόρτες Εσωτερικές, Εξωτερικές (Απλές και θωρακισμένες) σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Κουφώματα ξύλινα Γερμανικού τύπου, αλουμινίου και PVC.

Πατώματα ξύλινα και laminate.


Στόχος μας η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση του πελάτη, όχι μόνο από τη ποιότητα και την κατασκευή των προϊόντων μας,αλλά και από τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, την μετέπειτα συνεργασία και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές!<<Γιατί η επιτυχία για εμάς είναι μονόδρομος και οδηγεί στην εξυπηρέτηση του πελάτη!>>